marți, 12 mai 2009

Dansez pentru tine….gnjgjdFAKEjhllkl

Aceasta poza facuta in Berlin Berggruen Museum reprezinta atitudinea noastra critica, dar nu asupra muzeului ci asupra emisiunii cam fake de la ProTv. De ce? Motivele sunt multe: primul dintre ele ar fi Cheeky Girls-cand am vazut ca vor participa in concurs am zis, clar una dintre ele castiga, si asa a fost. ProTv-ul e clar interesat sa aiba cat mai multa audienta, prin urmare orice scandal, orice comentariu trebuie folosit pentru a aduce puncte de rating. Astfel inaintea unui duel intre Roxana Al-(Salami) Sanadi(oare de ce nu a renuntat la nume daca vrea sa scape de traumele trecutului) si Cristina Cepraga(aka Kitty Ce-Praga? nu are legatura cu numele ei). Ei bine Roxana a fost pusa in legatura cu sotul ex-bataus, fapt ce a facut-o sa planga, sa sufere(acum fiind TV nu stim cat de adevarat e totul, chiar si in direct)…pe de alta parte partenerului Ce-Pragai i s-au citit cateva comentarii de pe site-ul protv…asa pentru al mai incuraja putin, avand in vedere ca mai toate comentariile erau negative. Dupa ce ambele perechi erau devastate(hihi) prezentatoarea le spune: ce greu trebuie sa va fie sa intrati in concurs acum-iar eu completez da cine e de vina, cine s-a gandit sa-i puna inainte de duel in fata unor astfel de fapte? Normal ca televiziunea…o televiziune care a calculat ce pereche va aduce mai multa audienta, prin urmare cei eliminati au fost cei care dansau mai bine. Eu unul nu am incredere in acel vot -fakehihihi- ba mai mult cred ca este modificat in functie de nevoi-hihi. Acelasi lucru s-a intamplat si in finala, unde o pereche foarte buna a fost eliminata in favoarea Al-Sanadi, ma refer la Piticu si partenera lui. Norocul Al-Salami s-a oprit insa deoarece s-a lovit de intelegerea ProTv-Cheeky Girls care prevedea ca una dintre ele sa castige.(Asta este parerea mea-Gandesc Liber!!!!!, ca doar asta e sloganul ProTV-HIHIHI)

Juriul concursului este foarte ciudat. In primul rand membrilor juriului li se impun conditii, mai exact o anumita nota sub care nu trebuie sa se coboare…groaznic!!! Apoi te intrebi de ce este Emilia Popescu in juriu…pentru ca notele ei mi se par totdeauna influentate de notele celorlalti membrii, care sa zicem se pricep toti la dans…etc

Acum nu vreau sa vad numai partile rele ale emisiunii…ma bucur de fiecare data cand se rezolva cate un caz, sau cand un copil este ajutat cu bani pentru a-si continua studiile sau munca…partea care ma deranjeaza este modul in care acest lucru se face , si anume sa stoarcem cat mai multe lacrimi cu putinta. DA.

Ce pot sa zic succes, in viitor …mai bine zis aveti grija sa nu mai pareti asa de falsi!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu